Kabeh Kategori

aplikasi

Omah>aplikasi>Petrochemical

Petrochemical

Wektu: 2020-10-09 Hit 36

Minyak Mentah lan gas alam minangka bahan baku utama industri petrokimia.

Kilang ing intine nambani minyak mentah liwat retak termal lan ngasilake bahan bakar cair kanthi kapadhetan, sifat lan produk pungkasan.

Gas alam, sawise nyaring lan diproses pungkasan, kanggo nyuda korosivitas lan mbusak zat-zat sing ora dikarepake, bebarengan karo minyak bumi minangka dhasar industri petrokimia lan sanajan sawetara proses rumit lan spesifik ngowahi Minyak lan Gas mentah dadi bahan kimia organik utawa bahan sintetis.

Titan bisa nyedhiyakake macem-macem jinis katup sing dibutuhake kanggo nyaring lan aplikasi petrokimia sing biasane kalebu suhu dhuwur, tekanan dhuwur, layanan kotor lan cairan agresif.

Ukuran katup Titan antara 1/2 "nganti 24" lan kelas tekanan saka 150 # nganti 2500 #, bahan-bahan kasebut kalebu saka baja karbon lan baja tahan karat kanggo memenuhi Ni-Alloys lan Titanium sing paling canggih.

Kanthi kemampuan pasokan lan layanan sing apik banget, katup Titan wis dadi pemasok sing mumpuni kanggo akeh perusahaan minyak gedhe ing pasar domestik lan internasional lan kualitas sing wis kabukten ing pirang-pirang proyek penyulingan gedhe.

Sadurunge:

Sabanjure: