Kabeh Kategori

Service

Omah>Service>partner

Rotork

Wektu: 2020-10-12 Hit 35

Rotork plc yaiku perusahaan ing Inggris sing nggawe peralatan kontrol aliran industri. Dhaptar ing Bursa Efek London lan konstituen saka Indeks FTSE 250.

Sadurunge:

Sabanjure: