Kabeh Kategori

Service

Omah>Service>partner

Jotun

Wektu: 2020-10-12 Hit 43

Grup Jotun minangka perusahaan bahan kimia Norwegia sing urusan utamane ing cat dekorasi lan lapisan kinerja. Ing Desember 2019, perusahaan kasebut duwe luwih saka 100 negara ing saindenging jagad, kanthi luwih saka 10,000 karyawan, 63 perusahaan ing 45 negara, lan 37 fasilitas produksi ing 21 negara.

Sadurunge:

Sabanjure: