Kabeh Kategori

Service

Omah>Service>partner

3M

Wektu: 2020-10-12 Hit 40

Perusahaan 3M minangka perusahaan konglomerat multinasional Amerika sing makarya ing bidang industri, keamanan pekerja, perawatan kesehatan AS, lan barang-barang konsumen. Perusahaan ngasilake luwih saka 60,000 produk kanthi pirang-pirang merek, kalebu adesif, abrasive, laminasi, perlindungan geni pasif, peralatan proteksi pribadi, film jendela, film proteksi cat, produk gigi lan orthodontik, bahan penghubung lan isolasi listrik lan elektronik, produk medis, mobil- produk perawatan, sirkuit elektronik, piranti lunak kesehatan lan film optik. Dumunung ing Maplewood, pinggiran Saint Paul, Minnesota.

Sadurunge:

Sabanjure: