Kabeh Kategori

aplikasi

Omah>aplikasi>Produksi Onshore

Produksi Onshore

Wektu: 2020-10-09 Hit 41

Katup API Titan 6D lan API 6A digunakake ing pasar hulu minyak lan gas. Sumur gas minyak dikenal kanthi rating tekanan tinggi sing nganti 20,000psi lan level H2S lan CO2 sing dikombinasikake karo partikel suhu lan pasir sing dhuwur banjur dikarepake produk sing berkualitas lan solid.

Aktivitas sing tambah akeh kanggo eksplorasi gas gas kanthi frakture lan teknik produksi minyak sing ditingkatake kanthi aplikasi bahan kimia lan injeksi banyu. Katup lan peralatan kontrol aliran kita kudu ndhukung fenomena korosi lan erosi sing saya suwe sajrone eksplorasi.

Thanks kanggo metodologi desain katup Titan sing canggih, pilihan material sing akurat, klambi seni lan teknologi semprotan sing angel, katup Titan nawakake solusi inovatif kanggo layanan sing nuntut.

Katup Titan dipasang ing kahanan sekitar sing parah kayata ara-ara samun, iklim Arktik lan kahanan sing arang banget.

Sadurunge:

Sabanjure: