Kabeh Kategori

aplikasi

Omah>aplikasi>Laut lan LNG

Laut lan LNG

Wektu: 2020-10-09 Hit 39

Tanpa anané pipa, hidrokarbon gas bisa diangkut lan disimpen kanthi efisien yen diowahi dadi kahanan cair.

Gas gelas cair ing suhu sekitar kanthi kompresi ing sawetara batang (LPG), nanging metana (gas alam) kudu digawe adhem ing -160 ° C dadi LNG.

Katup kanggo "suhu sithik" yaiku sing dipasang ing iklim Arktik utawa bisa uga kena tekanan depressurisasi gas (jeblugan) lan ing kasus iki bisa uga "dioperasikake utawa ora" ing kahanan beku minangka fungsi konfigurasi sing diprentah.

Katup "Cryogenic" biasane nangani gas cair, sing kaya LNG kudu beroperasi ing suhu sing sithik banget.

Katup kriogenik sing lenggah mbutuhake pengaturan kursi khusus sing ora kalebu jebakan cair menyang rongga awak lan njamin kinerja segel hilir sing efektif.

Titan ngasilake katup Kriogenik, Globe, Cek, Ball & Butterfly uga katup kontrol sing dirancang lan nduweni kualifikasi menyang BS-6364 kanthi tes ekstensif -196 ° C (Helium dites ing bathi Nitrogen Cair).

Kapabilitas pengujian Titan kanggo katup LT & CRYO jembar (sawetara unit uji coba, wis diwenehake NPS 24 ").

Thanks kanggo pengalaman ekstensif lan pangembangan terus-terusan sing dijamin dening departemen R&D kanthi fasilitas uji coba sing relevan, kita bisa njamin kinerja sing bisa dipercaya kanggo pasar LNG lengkap sing kalebu, proses pencairan (uga offshore minangka FLNG), panyimpenan, transportasi liwat segara lan gasifikasi maneh ing lokasi pangguna pungkasan.

Proses utawa aplikasi sing kalebu gelas cair industri liyane (kayata Ethylene) kalebu kemampuan nyata.

Sadurunge:

Sabanjure: