Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Klep Globe

https://www.titanvalves.com/upload/product/1601350001219760.jpg
Katup Globe Steel Alloy, PN420, 2 Inci, SW

Katup Globe Steel Alloy, PN420, 2 Inci, SW


Titan Valve SW mungkasi katup globe palsu kompak, kuat lan cocog kanggo tekanan dhuwur lan aplikasi suhu dhuwur lan kalebu sambungan cakram lan batang sing dirancang kanggo mateni / mateni. Segel batang kalebu kemasan grafit fleksibel kanthi cincin anti ekstrusi kanggo panyegelan batang paling luweh. Katup iki ana ing njaba sekrup lan tipe kuk (OS & Y) kanthi gagang gagang lan handwheel sing mundhak.

email: [email dilindhungi]

Description

Feature Product

● Standar desain: API 602, ASME B16.34
● Rentang Tekanan: 150LB nganti 2500LB
● Rentang Ukuran: 1/4 "nganti 3"
● Bahan: Baja Karbon, Bahan Baja Karat palsu atau Paduan
● Jinis sambungan: Soket las pungkasan / Sekrup en
● End socket las / Screwed end: ANSI B16.11 / ANSI B1.20.1
● Suhu Kerja Maks: ≤500 ° C
● Jinis Operasi: Handwheel
● Lumahing segel: Paduan material
● Tes tekanan: GB / T13927, API598
● Adhep-adhepan: GB / T12221, ASME B16.10


Gambaran Umum Product

Titan Valve SW mungkasi katup globe palsu kompak, kuat lan cocog kanggo tekanan dhuwur lan aplikasi suhu dhuwur lan kalebu sambungan cakram lan batang sing dirancang kanggo mateni / mateni. Segel batang kalebu kemasan grafit fleksibel kanthi cincin anti ekstrusi kanggo panyegelan batang paling luweh. Katup iki ana ing njaba sekrup lan tipe kuk (OS & Y) kanthi gagang gagang lan handwheel sing mundhak.

● SW ujung katup globe baja palsu duwe kaluwihan struktur sing luwih seragam, kapadhetan sing luwih gedhe, integritas kekuatan sing luwih dhuwur, saéngga katup globe baja tempel SW ditrapake kanggo tekanan kerja lan kahanan kerja suhu tinggi.
● Segel pengepakan sing efisien ing kursi mburi supaya ora ana bocor saka batang.
● Konstruksi Screw & Yoke njaba nggampangake perawatan kothak isian.
● Gasket cincin logam utawa gasket tatu spiral bisa ditrapake kanggo nutup segel awak / sendhi bonnet sing kenceng.
● Disk kanthi tuntas njamin keselarasan disk lan kursi sing akurat lan nyuda nyandhang ing papan lenggah.

Katrangan Materi
No.Jeneng bageanMaterial
Karbon BajaKaret BajaSteel
1BodyASTM A105 / STL OVERLAYASTM A182-F11 / F22 / STL OVERLAYASTM A182-F304 / F316 / STL OVERLAY
2tutupASTM A105ASTM A182-F11 / F22ASTM A182-F304 / F316
3discASTM A182-F6aASTM A182-F6aASTM A182-F304 / F316
4Gagang kacangASTM A276-420ASTM A276-420ASTM A276-420
5Kelenjar FlangeASTM A216 WCBASTM A216-WCBASTM A351-CF8
6Wheel WheelDuctile IronDuctile IronDuctile Iron
7gagangASTM A182-F6aASTM A182-F6aASTM A182-F304 / F316
8KelenjarASTM A276-420ASTM A276-420ASTM A276-304 / 316L
9Gasket304SS / Grafik Luka Spiral304SS / Grafik Luka Spiral304 / 316SS / Spiral Wound Graphite
10packingGrafitGrafitGrafit
11packingBenang KarbonBenang KarbonBenang Karbon
12kandang jaranASTM A193-B7ASTM A193-B16ASTM A193-B8
13boltASTM A193-B8ASTM A193-B8ASTM A193-B8
14nutASTM A194-8ASTM A194-8ASTM A194-8
15Kacang HandwheelKarbon BajaKarbon BajaASTM A276-304
16Mesin Cuci Tangan HandwheelKarbon BajaKarbon BajaASTM A276-304
17Plat JenengASTM A240-304ASTM A240-304ASTM A240-304


PANALITEN