Kabeh Kategori

aplikasi

Omah>aplikasi>Panganan lan Bahan Kimia

Panganan lan Bahan Kimia

Wektu: 2020-10-09 Hit 45

Industri Kimia duwe macem-macem fitur kayata produk macem-macem, proses canggih, potensial ukuran polutan sing wis kosong, lan tingkat keracunan sing dhuwur. Mula, industri kimia maju kanthi metode berkelanjutan sing menehi pengaruh signifikan marang pembangunan lingkungan, ekonomi lan sosial. Industri kimia saiki didedikake kanggo nyuda emisi, nambah keamanan pabrik, lan nglindhungi lingkungan, nalika netepi peraturan pamrentah sing ketat. Titan Valve bisa nawakake produk bermutu kanggo memenuhi syarat industri kimia sing beda. Titan Valve wis disertifikasi kanggo kabeh standar internasional sing ditrapake kanggo memenuhi peraturan perlindungan lingkungan sing ketat kalebu TA-Luft, ISO15848, lan Standar Kebocoran Rendah Shell 77/312.

Sadurunge:

Sabanjure: