Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Ukuran Balung Ngambang

https://www.titanvalves.com/upload/product/1600155776740814.jpg
Uni-Body WCB Standard Port Flanged Ball Valve ANSI 150lb

Uni-Body WCB Standard Port Flanged Ball Valve ANSI 150lb


Katup pungkasan flanged penting kanggo instalasi tengah lan hilir. Dheweke uga penting banget kanggo pipa utama uga nyaring infrastruktur lan baterai tank. Dibandhingake karo sambungan utas, sambungan bolt flanged luwih aman. Iki bisa nggampangake koneksi kanggo ukuran gedhe yen ora praktis kanggo sambungan utas.

email: [email dilindhungi]

Description

Katup bal mburi flanged Titan iku kabeh awak lan tutup cangkang lan cangkang cangkang. Katup Titan uga ngembangake modul for make for for body lan topi kanggo pilihan liyane kanggo para pelanggan.

Katup bal Titan Unibody Flanged nduweni kekuatan struktural sing dhuwur lan ngilangi jalur bocor eksternal kanthi konstruksi unibody.


Fitur

● Ukuran: 1/2 "-12"
● Desain UniBody
● Pelabuhan Standar
● Selaras karo ASME B16.34
● Selaras karo API608
● API607 Edisi 6 Fire Aman
● Anti Bukti Batang Bukti
● Kabeh ukuran NACE MR0175 kepatuhan
● Pad Mounting ISO 5211 integral
● Segel Batang Beban Langsung
● Gagang Ngunci
● Kursi PTFE Generasi Kapindho
● Piranti Anti-Statis
● Segel Badan sing Enkapsulasi Kanthi Lengkap
● Desain Kursi Slotted
● Casting awak lan tutup diwenehi angka panas

Fitur Desain

● Segel awak sing enkapsulasi nambah panyegelan lan nyegah aliran adhem.
● insert notched ngidini akses gampang menyang komponen katup kanggo pangopènan katup lan segel insert encapsulated njamin panyegelan.
● Kursi TFE utawa RPTFE kanggo panyegelan maksimum lan pangopènan minimal.
● Segel dorong batang RTFE lan cincin kemasan grafit fleksibel njamin panyegelan ketat kanthi tekanan kurang.
● Pad sing dipasang integral ngidini otomatisasi gampang.
● Standar trim stainless steel 316.
● Batang bukti anti-tiup kanggo keamanan maksimum.
● Desain unibody kanggo integritas segel maksimal.
● Rampung flange standar 125-250 inci mikro (Ra) kompatibel karo gasket sing disetujoni industri.
● API 607 ​​edisi 6 Fire Aman.

Katrangan Materi

Bagian & Materi 1/2 "-2" Kelas 150,300



Ora ana.BageanMATERIAL
1Seal AwakGrafit
2BodyA 216 WCB
3SeatTFM / RPTFE
4sirahA 216 WCB
5Ball316SS
6gagang316SS
7Washer TerasRPTFE
8gagang316SS
9Pembungkus BatangRPTFE
10Mesin Cuci BellevilleA240 301
11nut304SS
12Stop Pin304SS
13Kelenjar Kacang304SS
14Ngunci NgalahakeSS + PVC
15Piranti Anti-Statis304SS


Ora ana.BageanMATERIAL
1Seal AwakGrafit
2BodyA 216 WCB
3SeatTFM / RPTFE
4sirahA 216 WCB
5Ball316SS
6gagang316SS
7Washer TerasRPTFE
8gagang316SS
9Pembungkus BatangRPTFE
10Paket GlandA 216 WCB
11Sekrup304SS
12Lokasi Mesin Cuci304SS
13BunderA240 301
14Ngunci NgalahakeWCB + PVC
15Piranti Anti-Statis304SS



Data Dhimensi

Dhaptar Ukuran kanggo Kelas 150

Sized1dLD1D2DTn-φφNMHW
1 / 2 "0.590.3754.251.382.383.50.444-0.6251.42 (F03)4-M63.585.51
3 / 4 "0.790.594.621.692.763.880.54-0.6251.42 (F03)4-M63.725.51
1"0.980.7952.013.134.250.564-0.6251.65 (F04)4-M63.86.69
1 1 / 2 "1.50.986.52.873.8850.694-0.6251.97 (F05)4-M64.456.69
2"21.573.624.7560.754-0.751.97 (F05)4-M65.437.87
2-1 / 2 "2.5627.54.135.57.090.894-0.751.97 (F05)4-M65.657.87
3"3.072.568567.50.964-0.752.76 (F07)4-M86.8911.81
4"3.943.0796.197.590.968-0.752.76 (F07)4-M87.9525.59
6"5.93.9415.58.59.5111.028-0.8754.02 (F10)4-M811.2231.49


Dhaptar Ukuran kanggo Kelas 300

Sized1dLD1D2DTn-φφNMHW
1 / 2 "0.590.3755.51.382.623.740.594-0.6251.42 (F03)4-M63.585.51
3 / 4 "0.790.5961.693.254.530.634-0.751.42 (F03)4-M63.725.51
1"0.980.796.52.013.54.920.714-0.751.65 (F04)4-M63.86.69
1 1 / 2 "1.50.987.52.874.516.10.834-0.8751.97 (F05)4-M64.456.69
2"21.58.53.6356.50.888-0.751.97 (F05)4-M65.437.87
3"3.072.5611.1256.628.251.128-0.8752.76 (F07)4-M86.8911.81
4"3.943.07126.187.88101.258-0.8752.76 (F07)4-M87.9525.59
6"5.93.9415.888.510.6212.51.4412-0.8754.02 (F10)4-M811.2231.49


Rating Tekanan-Kursi Kursi



cathetan

● Rating tekanan / suhu maksimum rak katup diwatesi paling murah ing awak utawa materi kursi sing dipasang.
● Rating awak katup adhedhasar rating ASME B16.34 kanggo bahan.
● Grafik adhedhasar tes laboratorium lan pengalaman kita ing lapangan.
● Rating kursi gumantung saka materi, desain, aplikasi lan fungsi.


Bahan Kursi Titan

● TFM® (PTFE)
Dyneon® TFM PTFE minangka PTFE generasi kapindho kanthi sipat tahan kimia lan panas sing luwih apik lan pemulihan stres. Kisaran suhu -100 ° F nganti 500 ° F (-73 ° C nganti 260 ° C) Werna - putih.
● Polytetrafluoroethylene dikiataken (RTFE)
Sifat mekanik PTFE ditambah kanthi nambahake bahan pengisi 15% kanggo nambah kekuatan, stabilitas lan resistensi aus. Suhu suhu saka -320 ° F nganti 450 ° F (-196 ° C nganti 232 ° C). Werna-putih.


Informasi teknis

Informasi teknis
SizeCvTorsi Max (ing / pon)Bobot Kelas150Bobot Kelas300
1 / 2 "161002.023.636
3 / 4 "271303.6366.464
1"421504.4448.08
1 1 / 2 "10025014.1420.2
2"14540016.1624.24
2-1 / 2 "28547524.24-
3"42555028.2852.52
4"610100042.4284.84
6"920170068.68177.76


Standards ditrapake
wall kekandelanASME B16.34
Pasuryan kanggo FaceASME B16.10
Dimensi FlangeASME B16.5
NasiMR 0175
Api AmanAPI 607 ​​Ediion kaping 6
Tes TekananAPI 598
Desain DasarASME B16.34


PANALITEN