Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Ukuran Balung Ngambang

https://www.titanvalves.com/upload/product/1600246822119545.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600246827769880.jpg
Two Piece Threaded Ductile Iron Oilfield Valve Ball
Two Piece Threaded Ductile Iron Oilfield Valve Ball

Two Piece Threaded Ductile Iron Oilfield Valve Ball


Katup werni benang rong lapangan minyak Titan minangka peran penting ing operasi hulu kanthi desain sing wis diverifikasi. Katup werni Utas rong potong lapangan minyak duwe sistem kode warna supaya gampang dingerteni. Pemasangan pelumas kanggo pelumasi sing gampang lan piranti ngunci tugas abot kanggo nyegah operasi sing ora disengaja.

email: [email dilindhungi]

Description

Katup werni benang minyak rong potong Titan nyedhiyakake katup bola minyak ing kisaran 1 "nganti 4" lan nganti 5000 psi. Kita uga nawakake konstruksi awak bolt sing bisa dipercaya luwih dhuwur.

fitur

● Rentang Ukuran: 1 "- 4"
● Awak wesi mulur
● Bal Ngambang
● Nganti 2000PSI
● NACE MR0175 Selaras
● Kursi RPTFE / Delrin
● Piranti Ngunci Tugas abot
● Segel Batang O-Ring Ganda
● Batang Bukti sing ora ana jotosan
● Grease Fitting Kanggo Pelumasan Gampang
● NPT Wanita Utas Lurus karo ANSI B1.20.1, BS21, DN 259/2999
● Besi Duktil Anil Kelas Tinggi kanggo resistensi Korosi sing Luwih Apik lan Kekuwatan Hasil sing Akeh



Katrangan Materi
Ora ana.BageanMATERIAL
1BodyWesi Saluran A395
2tutupWesi Saluran A395
3BallSS 304
4SeatRPTFE / Delrin
5gagangSS 304
6Mesin Cuci BatangRPTFE
7Batang O-RingViton
8Bantalan DorongPTFE
9Mungkasi KerahA194 2H
10Snap Ring6150
11nanganiWesi Saluran A395
12Greek ZerkSS420
13Seal AwakViton
14Menangani SekrupA193 B7
15Stop BoltA193 B7
16Pin nganggo SekrupTembaga lan Baja


Data Dhimensi
Imperial
SizeWernaWPDLHWBobot LBS
1 "FPBlue1500143.076.254.3
1 "FPLampung2000143.076.254.3
2 "RPMaroon10001.55.55.658.2811
2 "RPBlue15001.55.55.658.2811
2 "FPLampung20002661016.5
3 "RPMaroon100027.255.871019
3 "RPLampung150027.255.871019
3 "FPBlue200038.756.81542.5
4 "RPMaroon100038.756.81535
4 "RPLampung200038.756.81543


PANALITEN