Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Ukuran Balung Ngambang

https://www.titanvalves.com/upload/product/1600247388420990.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600247395115093.jpg
Two Piece Utas Steel Carbon Steelfield Floating Ball Vave
Two Piece Utas Steel Carbon Steelfield Floating Ball Vave

Two Piece Utas Steel Carbon Steelfield Floating Ball Vave


Katup werni benang rong lapangan minyak Titan minangka peran penting ing operasi hulu kanthi desain sing wis diverifikasi. Katup werni Utas rong potong lapangan minyak duwe sistem kode warna supaya gampang dingerteni. Pemasangan pelumas kanggo pelumasi sing gampang lan piranti ngunci tugas abot kanggo nyegah operasi sing ora disengaja.

email: [email dilindhungi]

Description

Katup werni benang minyak rong potong Titan nyedhiyakake katup bola minyak ing kisaran 1 "nganti 4" lan nganti 5000 psi. Kita uga nawakake konstruksi awak bolt sing bisa dipercaya luwih dhuwur.

fitur

● Rentang Ukuran: 1 "- 3"
● Awak Baja Karbon
● Bal Ngambang
● Nganti 5000PSI
● NACE MR0175 Selaras
● Piranti Ngunci Tugas abot
● Segel Batang O-Ring Ganda
● Batang Bukti sing ora ana jotosan
● Grease Fitting Kanggo Pelumasan Gampang
● NPT Wanita Utas Lurus karo ANSI B1.20.1, BS21, DN 259/2999


Katrangan Materi
Ora ana.BageanMATERIAL
1BodyA216 WCB
2tutupA216 WCB
3BallSS 304
4SeatDelrin
5gagangSS 304
6Mesin Cuci BatangRPTFE
7Batang O-RingViton
8Bantalan DorongPTFE
9Mungkasi KerahA194 2H
10Snap Ring6150
11nanganiA216 WCB
12Greek ZerkSS420
13Seal AwakViton
14Menangani Sekrupsteel
15Stop Boltsteel
16Pin nganggo SekrupTembaga lan Baja


Data Dhimensi
Imperial
SizeWernaWPDLHWBobot LBS
1 "FPBrown3000143.066.254.6
2 "RPOrange25001.55.55.071012.2
2 "RPBrown30001.55.55.071012.2
2 "FPBrown3000265.511018.7
3 "FPBrown300038.757.391554.6
2 "RPRed50001.55.55.071014.4


PANALITEN