Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Ukuran Balung Ngambang

https://www.titanvalves.com/upload/product/1600248077541473.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600248089135393.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600248087272960.jpg
Tiga Katup 1000 Psi Katup Bola Baja Katun Utas
Tiga Katup 1000 Psi Katup Bola Baja Katun Utas
Tiga Katup 1000 Psi Katup Bola Baja Katun Utas

Tiga Katup 1000 Psi Katup Bola Baja Katun Utas


Katup bola benang saprat kaping pirang-pirang digunakake ing aplikasi industri lan komersial. Kanthi nggunakake tenaga saka hulu dorong bal menyang kursi, katup bal nutup aliran.

email: [email dilindhungi]

Description

Katup bal las Titan Seal digawe saka investasi CF8M utawa WCB sing tundhuk karo NACE MR-0175. Seal sing dipasang ing antarane awak lan tailpiece ngilangi risiko tailpiece sing ora ana untunge, bocor utawa "jeblugan" nalika status kerja.

Saben katup sing diuji sesuai karo standar API 598, ing tes cangkang lan kursi.

Fitur

● Rentang Ukuran: 1/4 "-4"  
● 1,000 PPSI 2.5 "-4" dirating 800psi
● Pelabuhan Lengkap
● Bal Ngambang
● NPT Utas menyang ASME B1.20.1, BS21, DN 259/2999
● Batang bukti jotosan
● NACE MR-0175 Selaras
● Gagang Ngunci
● Rentang Suhu: -60 ° F nganti + 450 ° F (-51 ° C nganti + 232 ° C)
● Tes lan Pengawasan: API598




Katrangan Materi
Ora ana.BageanMATERIAL
1Nuts304SS
2Mesin Cuci Kunci Spring304SS
3bolts304SS
4SeatPTFE
5BodyA 351 CF8M
6Ball316SS
7sirahA 351 CF8M
8gagang316SS
9Washer TerasPTFE
10Pembungkus BatangPTFE
11Kelenjar304SS
12Ngunci Ngalahake201SS
13Spring Washer304SS
14Gagang kacang304SS


Data Dhimensi
SizeNPSLGHWBobot LBS
1 / 4 "0.422.680.561.953.950.2
3 / 8 "0.492.680.861.953.950.2
1 / 2 "0.552.750.862.183.950.25
3 / 4 "0.783.151.072.613.950.34
1"0.983.51.342.954.730.43
1 1 / 4 "1.254.021.693.655.560.71
1 1 / 2 "1.54.331.933.856.210.86
2"1.935.452.414.236.751.27
2-1 / 2 "2.556.952.95.058.322.49
3"3.158.083.555.439.263.59
4"3.939.644.546.7812.527.19


PANALITEN