Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Ukuran Balung Ngambang

https://www.titanvalves.com/upload/product/1600309860680932.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600309866263758.jpg
One Piece 1000 Psi Ngurangi Port Threaded Valve Ball Steel
One Piece 1000 Psi Ngurangi Port Threaded Valve Ball Steel

One Piece 1000 Psi Ngurangi Port Threaded Valve Ball Steel


Katup bola benang saprat kaping pirang-pirang digunakake ing aplikasi industri lan komersial. Kanthi nggunakake tenaga saka hulu dorong bal menyang kursi, katup bal nutup aliran.

email: [email dilindhungi]

Description

Bahan katup bal Titan kasedhiya ing baja tahan karat lan baja karbon. Katup bal Titan bisa dibangun minangka awak siji, awak loro lan rong potongan nganggo las segel kanggo tailpiece bisa ngilangi kemungkinan tailpiece ora dienggo, bocor utawa "jotosan" ing layanan.


Fitur

● Rentang Ukuran: 1/4 "-2"
● Siji potongan 316 awak stainless steel
● 1,000 PSI WOG
● Bal Ngambang
● NPT Utas menyang ASME B1.20.1
● Batang bukti jotosan
● Port suda
● Ketemu NACE MR-0175
● Gagang Ngunci
● Rentang Suhu: -60 ° F nganti + 450 ° F (-51 ° C nganti + 232 ° C)




Katrangan Materi
Ora ana.BageanMATERIAL
1BodyA 351 CF8M
2SeatRPTFE
3Ball316SS
4Pasang316SS
5GasketRPTFE
6nutANSI 304
7gagang316SS
8Mesin Cuci BatangPTFE
9Pembungkus BatangPTFE
10Kelenjar Kacang304SS
11Gagang kacangA2-70
12Spring Washer304SS
13Ngunci Ngalahake201SS
14Nangani Lenganplastik


Data Dhimensi
Imperial
SizedLHLoBobot LBS
1 / 4 "0.21.541.22.760.14
3 / 8 "0.281.751.382.760.2
1 / 2 "0.352.21.543.540.33
3 / 4 "0.472.341.693.740.54
1"0.592.761.814.330.8
1 1 / 4 "0.793.052.074.851.31
1 1 / 2 "0.983.262.385.521.74
2"1.253.932.5662.61


Metrik
SizedLHLoBobot kg
1 / 4 "5.0839.1230.4870.10.064
3 / 8 "7.1144.4535.0570.10.091
1 / 2 "8.8955.8839.1289.920.15
3 / 4 "11.9459.4442.93950.245
1"14.9970.145.97109.980.363
1 1 / 4 "20.0777.4752.58123.190.595
1 1 / 2 "24.8982.860.45140.210.79
2"31.7599.8265.02152.41.185


PANALITEN