Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Ukuran Balung Ngambang

https://www.titanvalves.com/upload/product/1600161466244794.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600161471752449.jpg
ISO 5211 Direct Mount Pad Flanged Floating Ball Valve JIS10K
ISO 5211 Direct Mount Pad Flanged Floating Ball Valve JIS10K

ISO 5211 Direct Mount Pad Flanged Floating Ball Valve JIS10K


Katup pungkasan flanged penting kanggo instalasi tengah lan hilir. Dheweke uga penting banget kanggo pipa utama uga nyaring infrastruktur lan baterai tank. Dibandhingake karo sambungan utas, sambungan bolt flanged luwih aman. Iki bisa nggampangake koneksi kanggo ukuran gedhe yen ora praktis kanggo sambungan utas.

email: [email dilindhungi]

Description

Katup bal mburi flanged Titan iku kabeh awak lan tutup cangkang lan cangkang cangkang. Katup Titan uga ngembangake modul for make for for body lan topi kanggo pilihan liyane kanggo para pelanggan.

Katup bal mburi flanged Titan nyedhiyakake kapasitas aliran maksimum lan minimalake penurunan tekanan kanggo aplikasi kritis aliran. Katup bal mburi flanged Titan uga nawakake kit perbaikan supaya gampang dirampungake. Kabeh kekandelan tembok tundhuk karo ASME B16.34 minangka level stres strukture sing dibutuhake.

Fitur

● Ukuran: 1/2 "-12"
● Awak 2 Bolt
● Pelabuhan Lengkap
● Selaras karo JIS B2071
● Dimensi Face to Face tundhuk karo JIS 2002
● Watesan flange tundhuk karo JIS B2220
● API607 Edisi 6 Fire Aman
● Anti Bukti Batang Bukti
● Pad Mounting ISO 5211 integral
● Segel Batang Beban Langsung
● Gagang Ngunci
● Kursi PTFE Generasi Kapindho
● Piranti Anti-Statis
● Segel Badan sing Enkapsulasi Kanthi Lengkap
● Desain Kursi Slotted
● Casting awak lan tutup diwenehi angka panas

Katrangan Materi



No.Jeneng bageanMaterial
1kandang jaranB8B8
2nut88
3sirahSCS13SCS14
4SeatPTFEPTFE
5BallSCS13SCS14
6Piranti anti-statisSSSS
7GasketSS + GrafitSS + Grafit
8BodySCS13SCS14
9Batang GasketPTFEPTFE
10O-RingVitonViton
11packingPTFEPTFE
12gagang304316
13Gasket304316
14Gasket304316
15Piece nemokakeSSSS
16Paket GlandSSSS
17SekrupSSSS
18nutSSSS
19nanganiSS + PVCSS + PVC
20SekrupSSSS
21springSSSS
22nutSSSS


Data Dhimensi

Ukuran JIS 10K

SizeLDAφBφCH1TfN-φMK * KISO5211
1 / 2 "1081551709591214-φ1511 * 11F04-F05
3 / 4 "11720567510091414-φ1511 * 11F04-F05
1"127256790125111414-φ1911 * 11F04-F05
1-1 / 4 "1403276100135111624-φ1911 * 11F04-F05
1-1 / 2 "1654081105140141624-φ1914 * 14F05-F07
2"1785096120155141624-φ1914 * 14F05-F07
2-1 / 2 "19065116140175171824-φ1917 * 17F07-F10
3"20380126150185171828-φ1917 * 17F07-F10
4"229100151175210171828-φ1917 * 17F07-F10
5"356125182210250252028-φ2322 * 22F10-F12
6"394150212240280302228-φ2327 * 27F10-F12


PANALITEN