Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Ukuran Balung Ngambang

https://www.titanvalves.com/upload/product/1600314504155426.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600314506542716.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1600314506511162.jpg
Katup Bola Karbon Baja Karbon Bolt Badan 5000psi
Katup Bola Karbon Baja Karbon Bolt Badan 5000psi
Katup Bola Karbon Baja Karbon Bolt Badan 5000psi

Katup Bola Karbon Baja Karbon Bolt Badan 5000psi


Katup bal medan minyak Baja Karbon HFT Bolt minangka peran penting ing hulu operasi kanthi desain sing wis diverifikasi. Katup bal-balan lapangan minyak Karbon Baja HFT Bolt duwe sistem kode warna supaya gampang dingerteni. Pemasangan pelumas kanggo pelumasan sing gampang lan piranti ngunci tugas sing abot kanggo nyegah operasi sing ora disengaja.

email: [email dilindhungi]

Description

Katup werni oilfield Ductile HOLD Bolted Body nyedhiyakake katup werni minyak wiwit 1 "nganti 4" lan nganti 5000 psi. Konstruksi awak bolt sing bisa dipercaya luwih dhuwur.



fitur

● Rentang Ukuran: 1 "- 4"
● Waja Karbon WCB / 4C Awak
● Bal Ngambang
● Warna Kode
● konstruksi awak bolt
● Nganti 5000PSI
● NACE MR0175 Selaras
● Kursi Delrin
● Piranti Ngunci Tugas abot
● Segel Batang O-Ring Ganda
● Batang Bukti sing ora ana jotosan
● Grease Fitting Kanggo Pelumasan Gampang
● NPT Wanita Utas Lurus karo ANSI B1.20.1, BS21, DN 259/2999



Katrangan Materi
Ora ana.BageanMATERIAL
1BodyASTM A216 WCB
2Seal AwakViton
3tutupASTM A216 WCB
4SeatDelrin
5BallSS 304
6gagangSS 304
7Bantalan DorongPTFE
8Seal BatangViton
9Seal BatangViton
10Bantalan BatangPTFE
11Mungkasi KerahSteel
12Pin nganggo SekrupSteel
13Snap Ring6150
14Stop BoltA193 B7
15Menangani SekrupA193 B7
16Greek ZerkSS420
17nanganiWesi Saluran A395
18Sabuk AwakASTM A193 B7M


Data Dhimensi
SizeWernaWPdDD2LHL0Bobot LBS
1 "FPBrown300013.32.5426.254.3
2 "RPBrown25001.55.135.54.951013.2
2 "RPBrown30001.55.135.54.951013.2
2 "RPRed50001.55.135.54.951020
2 "FPBrown300025.913.135.755.321020
3 "FPBrown300037.874.538.137.312050


PANALITEN