Kabeh Kategori

Pratinjau Pameran

Omah>media>Pratinjau Pameran

Titan Valve Rawuh ing Expo Aliran Shanghai

Wektu: 2020-10-26 Hit 39

Ekspo Aliran Shanghai minangka pertunjukan industri aliran paling gedhe ing China. Pelanggan Brasil ngunjungi stan kita lan kepincut karo produk katup bal kita sing ngambang lan katup bal sing dipasang trunion. Bahan katup sing disenengi yaiku Aluminium tembaga C95800. Pelanggan Brasil ujar manawa bakal luwih maju lan ngomong babagan akeh produk.

Shanghai Flow Expo 修 后

Sadurunge:

Sabanjure: