Kabeh Kategori

company profile

Omah>Babagan awake dhewe>company profile

Titan Valve didegaké ing taun 80an kepungkur lan wis diakoni minangka merek terkenal ing pasar katup internasional. Katup Titan nduweni komitmen kanggo nawakake solusi teknis lan katup berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.

Minangka pimpinan global ing industri katup, Titan Valve khusus kanggo desain lan pabrik katup industri kanggo nggayuh produk berkualitas tinggi. Baris produk kalebu Ball Valve, Gate Valve, Globe Valve, Check Valve, Strainer ing macem-macem bahan. Katup Titan dirancang lan diproduksi kanthi tundhuk standar internasional kayata API, ANSI, ASME, DIN, BS, NACE lan JIS.

Staff Titan Valve sing trampil lan berpengalaman nawakake solusi sing paling inovatif kanggo para konsumen supaya bisa memenuhi tuntutan katup sing beda-beda sajrone nyedhiyakake rega sing kompetitif lan pangiriman tepat waktu.

Katup Titan akeh digunakake ing Produksi Onshore, Petrochemical, Minyak lan Gas Bumi, Stasiun Tenaga, Laut, Pangan lan Minuman, Perawatan Banyu, Penambangan, Pulp lan Kertas.

Jaringan penjualan lan distributor globe ngaktifake Titan Valve supaya bisa kerja bareng karo para pelanggan lan nyepetake proses prosedur lan nawakake usulan-usulan khusus lan njaga hubungan sing disengaja. Kepuasan pelanggan minangka target pungkasan karo katup solid lan layanan paling apik.