Kabeh Kategori

News Company

Omah>media>News Company

CEO Perusahaan Katup Kanada sing Terkenal Kunjungi Pabrik Katup Titan kanggo Produksi Valve Ball lan Valve Gate

Wektu: 2020-10-09 Hit 64

CEO lan Valve perusahaan Kanada Valve sing bubar ngunjungi pabrik Titan Valve kanggo produksi pesanan katup bola lan katup gerbang.

Titan Valve nyedhiyakake katup bola lan katup gerbang layanan OEM kanggo Pasar Amerika Utara luwih saka sepuluh taun. Wektu iki, kita nawakake katup bola hexagon berulir 2000psi NPT. Kabeh tes katup bola lan priksa dening API 598 tes hidro lan tes udara. Katup Titan mesthi ngetrapake tes 100% kanggo saben katup lan katup. Kajaba iku, saben tes sambungan katup bal werni nganggo alat khusus kanggo nggawe manawa sambungan akurat lan lancar.

Kerjasama kita wiwit taun 2006 lan njaga hubungan sing raket nganti pirang-pirang taun lan pelanggan kepenak karo produk lan layanan katup Titan. Kanggo nambah kapercayan kanggo pangguna pungkasan lan katup titan disertifikasi dening SGS kanggo kekuwatan mekanik bahan baku utamane sing kudu memenuhi standar ASTM A105 lan NACE MR0175.

Titan Valve bakal tetep kualitas tinggi lan terus nyedhiyakake katup bal kelas dunya lan katup gerbang kanggo pasar global.

CEO Perusahaan Katup Kanada sing Terkenal Kunjungi Pabrik Katup Titan kanggo Layanan OEM Valve Ball 1
CEO Perusahaan Katup Kanada sing Terkenal Kunjungi Pabrik Katup Titan kanggo Layanan OEM Valve Ball 2