Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Priksa Valve

https://www.titanvalves.com/upload/product/1598419483433254.jpg
Wafer Swing Check Valve Single Plate ANSI Kelas 150

Wafer Swing Check Valve Single Plate ANSI Kelas 150


Katup priksa ayunan wafer ayunan duwe penutupan dhukungan cepet lan spring sing bisa ngilangi palu banyu. Katup cek swing swing plate tunggal wafer nyedhiyakake kurang sirah lan pass flow lengkap supaya cocog kanggo aplikasi banyu utawa banyu limbah. Desain konstruksi wafer pas kanggo ruangan sing winates.

email: [email dilindhungi]

Description


fitur

● Ukuran kasedhiya saka 2 "nganti 12"
● Kelas tekanan ANSI saka 150 nganti 300
● Desain tundhuk karo API 6D & API598
● Potong standar stainless steel 316
● Disk lan kursi dipasang tanpa tujuan supaya 100% area segel bisa dipateni Kelas VI
● Cakram jinis ayunan
● Awak utawa disk sing fleksibel opsional
● Selaras karo NACE MR0175

Katrangan Materi


No.PartsMaterial
1BodyASTM A216 WCB
2discASTM A351 CF8M
3batang316SS
4springInconel® X-750
5Bushings316SS


Data Dhimensi

Ukuran (Kekaisaran)


Kelas 150

SizeABCDBobot lbs
2"4.1252.3751.5310.55
3"5.3752.8752.0620.7511
4"6.8122.8753.0311.516
6"8.753.8754.751.530
8"1156.4373.550
10 "13.3755.757.6254.43790
12 "16.1257.1259.55.093145


Kelas 300

SizeABCDBobot lbs
2"4.3752.3751.5310.258
3"5.8752.8752.0620.7518
4"7.1252.8753.0311.2524
6"9.8753.8754.753.37556
8"12.12556.4373.565
10 "14.255.757.6254.437100
12 "16.6257.1259.55.093235


Kelas 600

SizeABCDBobot lbs
2"4.3752.3751.5310.258
3"5.8752.8752.0620.7518
4"7.6253.1253.0311.2531
6"10.55.3754.751.87562
8"12.6256.56.4372167
10 "15.758.3757.6252354
12 "1899.53.218465


PANALITEN