Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Priksa Valve

https://www.titanvalves.com/upload/product/1598420985197542.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1603073483379438.jpg
Wafer Swing Check Valve Dual Plate ANSI Kelas 300
Wafer Swing Check Valve Dual Plate ANSI Kelas 300

Wafer Swing Check Valve Dual Plate ANSI Kelas 300


Katup priksa ayunan wafer ayunan duwe penutupan dhukungan cepet lan spring sing bisa ngilangi palu banyu. Katup cek swing swing plate tunggal wafer nyedhiyakake kurang sirah lan pass flow lengkap supaya cocog kanggo aplikasi banyu utawa banyu limbah. Desain konstruksi wafer pas kanggo ruangan sing winates.

email: [email dilindhungi]

Description


fitur

● Ukuran kasedhiya saka 2 "nganti 12"
● Kelas tekanan ANSI saka 150 nganti 300
● Desain tundhuk karo API 6D & API598
● Potong standar stainless steel 316
● Disk lan kursi dipasang tanpa tujuan supaya 100% area segel bisa dipateni Kelas VI
● Cakram jinis ayunan
● Awak utawa disk sing fleksibel opsional
● Selaras karo NACE MR0175

Katrangan Materi



No.PartsMaterial
1Stop Pin316SS
2Pin Engsel316SS
3springInconel® X-750
4plateASTM A351 CF8M
5BodyASTM A216 WCB + 316SS
6Gasket316SS
7boltASTM A193 B7
8prewangan316SS
9EyeboltCS + Zn


Data Dhimensi

Ukuran (Kekaisaran)


Kelas 150

SizeLD1D2D
2"2.362.012.284.06
3"2.873.153.465.31
4"2.874.024.256.81
6"3.865.986.38.66
8"57.998.2710.91


Kelas 300

SizeLD1D2D
2"2.362.012.284.33
3"2.873.153.465.79
4"2.874.024.257.05
6"3.865.986.39.8
8"57.998.2712.01


PANALITEN