Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Priksa Valve

https://www.titanvalves.com/upload/product/1598926537930424.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1598926549440274.jpg
Ductile Iron Threaded Oilfield Swing Check Valve 2000psi
Ductile Iron Threaded Oilfield Swing Check Valve 2000psi

Ductile Iron Threaded Oilfield Swing Check Valve 2000psi


Katup priksa ayunan utas Titan cocok kanggo lini produksi minyak lan gas kanggo nyegah arus balik. Katup priksa ayunan benang Titan ngasilake kinerja optimal ing banyu uyah lan uga tahan karat liyane.

email: [email dilindhungi]

Description

Kanthi desain entri paling dhuwur, aksesoris katup ayunan benang Titan kanggo katup internal dadi gampang diopeni. Kajaba iku, uga solusi ekonomi sing ngganti fungsi aktuasi larang utawa pasokan listrik eksternal.



fitur

● Rentang Ukuran: 1 "- 2"
● Katup Priksa Swing Entry Ndhuwur
● Nganti 5000PSI WP
● Wanita Utas NPT ASME B1.20.1
● Diuji saben API598
● Ketemu NACE MR0175
● Desain: ASME BPVC Bagean VIII, Div 1
● Standar Disc Stainless Steel

Katrangan Materi


Ora ana.BageanMATERIAL
1BodyASTM A216-WCB
2disc304SS
3Seal DiscViton
4Segel BonnectViton
5tutupASTM A216-WCB
6Sekrup BonnetKarbon Baja


Data Dhimensi
SizemeksaABCBobot LBS
1"30003.234.7216
1"50003.234.7216
2"30004.096.3212
2"50004.096.3214
2 "* LB30004.097.25215.8


PANALITEN