Kabeh Kategori

woro-woro

Omah>media>woro-woro

Pernyataan Pembaruan Operasi Valve Titan

Wektu: 2020-10-26 Hit 35

Pelanggan sing dihormati,

Kita kanthi iki nganyari status operasi wiwit diwiwiti tanggal 12 Februari, 2020.

Mangga golek kahanan paling anyar kaya ing ngisor iki:

Katup Titan biasane mlebu ing negara operasi normal:
1. 91% staf wis makarya ing pabrik.
2. Kabeh staf katup titan kondhisi fisik apik lan ana 0 kasus sing kena pengaruh utawa dicurigai.
3. Panyedhiya kasedhiya ing operasi normal, sing kalebu kabeh kategori bahan baku lan bagean.
4. Inspeksi lagi ditindakake karo limang inspektur pihak katelu saben dinane sing makarya ing pabrik kita.
5. Logistik apik banget karo kabeh pemasok transportasi bali menyang operasi normal.


Perlindhungan lan Kontrol Kovid-19 ing China 修 后

Sadurunge:

Sabanjure: